top of page

Medlemskontingentfaktura sendt ut

Vi har nå sendt ut kontingentfaktura for sesongen 2020/2021.


Dessverre kan vi Ikke tilby kuponger for høstsesongen. TSO har av smittevernhensyn ikke lov til å ha mer enn 200 i salen. De er helt avhengig å fra solgt alle billettene til fullpris og kan derfor ikke løse inn kuponger slik situasjonen er nå. Vi i styret for venneforeningen håper på forståelse for det. Ta kontakt på post@tsov.no hvis du har noen spørsmål. 


Medlemskontingenten er vår inntektskilde. For den arrangerer vi gratis kammerkonserter og andre arrangement sammen med orkesteret. Ta kontakt med oss på post@tsov.no hvis du vil stå på liste over de som gir praktisk bistand til TSO. 


Pga smittesituasjonen vil ikke styret i venneforeningen sende ut informasjonsmateriale pr brev i fremtiden. Det vil si at blant annet Musikkvennen ikke blir sendt ut pr post denne sesongen, men blir lagt ut på nettsiden vår. Vi oppfordrer alle i medlemmer om å oppgi e- postadresse og mobilnummer til post@tsov.no ,slik at vi kan sende dere nyhetsbrev og annen informasjonen på en trygg måte.

Vi skal gjøre vårt beste for å til enhver tid oppdatere websiden vår og Facebookgruppa

Håper dere fremdeles vil støtte TSO-venner og dermed TSO i tiden framover.

Vh, 

Marit Follan, 


79 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Årsmøte 2023

Årsmøtet 2023 holdes på Royal Garden kl 18:00 den 2. mars. Her er årsmøtepapirene:

Kammerkonserter i 2023

Selv om biblioteket stenger på søndager så er vi så heldige at vi får lov til å holde åpent den søndre delen av biblioteket inn mot Kongensgate slik at det kan bli kammerkonserter. Her er datoene for

Kammerkonsertene starter igjen!

Den 20. november kl 13-14 får vi en flott konsert i Rådhussalen på Biblioteket. Se mer info her: https://www.tso.no/program/konserter/kammerkonsert-1-22

Comentarios


bottom of page